FAQs

 • Q
  Mit tegyek ha új szaunázóhelyet szeretnék feltölteni?
  Kezdetben 100 véletlenszerűen kiválasztott szaunázóhelyet töltöttünk fel. Ha új helyet szeretnél bemutatni, nincs más teendőd mint kitölteni az alábbi linken található adatlapot. Beküldhetsz részünkre magyarországi vagy külföldi szaunavilágokat egyaránt - minden szaunázni szerető nagyon fog örülni neki. Szaunázóhely beküldése! Miután beérkezett hozzánk 48 órán belül igyekszünk feltölteni. Ha már kereshetővé vált az alapadatok között, el lehet kezdeni a hitelesítési folyamatot. Saját és minden szaunázó nevében köszönjük segítséged.

  Tovább olvasom..

  Q
  Miért jó ha hitelesítem az adatlapom?
  Számunkra fontos, hogy a szaunázók számára hiteles és megbízható információkat adjunk át. Maximálisan segítsük őket a számukra megfelelő helyek kiválasztásában. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy bizonyos információkat elérjenek. Az információs rész alapadatainak kitöltése díjmentes lehetőség minden szaunát üzemeltető vállalkozás számára. Reméljük ezzel újabb szaunázni szerető vendégeket tudunk eljuttatni Önökhöz is. Amennyiben szeretné, hogy a cég adatlapja is hiteles legyen és a szaunázók biztosak legyenek a hely kiválasztásánál, akkor kérjük, hogy az alábbi hitelesítő kérdőívet számunkra visszaküldeni szíveskedjen: Hitelesítő lap Kérdés esetén kérjük hívja a 06 70 779 8309 telefonszámot.

  Tovább olvasom..

  Q
  Miért előnyős számomra elfogadni a SzaunaClub tagsági kártyát?...
  A SzaunaClub tagsági kártya rendszerrel szeretnénk népszerűsíteni a szaunázást és minél több vendéget arra biztatni, hogy rendszeresen járjon szaunázni. Ehhez találtuk kb. 5 évvel ezelőtt a plasztik tagsági kártyát. Minden évben egyre többe váltják meg és ezzel egyre több kedvezményt tudnak igénybe venni az általunk szervezett rendezvényeken, illetve üzletünkben történő vásárlásnál egyaránt. Szeretnénk a szaunázó helyek üzemeltetőit is arra biztatni, hogy építsenek a szaunázásra vendégkőrt, aki a szauna helyes használatával, jó hírét keltik a wellnessrészlegnek és hatással vannak a magyar szaunakultúra fejlődésére. A tagsági kártya elfogadása esetén nagyobb lehetőséget biztosítunk oldalunkon a bővebb reklámozásra díjmentesen. A tagsági kártyára adott kedvezmény mértékében nincs megkötés, bármilyen felajánlás a szaunázók részére nyereség tud lenni. Így minimális kedvezmény adásával, talán a legkedvezőbb reklámlehetőséget tudjuk biztosítani. Amennyiben senki nem jelentkezik tagsági kártyával, úgy a reklámozásnak nincs semmilyen költsége.

  Tovább olvasom..

  Q
  Mit nyerek ha előfizető leszek?
  Amennyiben nincs lehetőség vagy nem tud/nem szeretne SzaunaClub tagsági kártya elfogadóhely lenni, úgy minimális díj ellenében tudunk bővebb reklámlehetőséget biztosítani oldalunkon. Így elérhetővé válik az a célcsoport, akik kimondottan a szaunázási lehetőségek függvényében választanak maguknak, fürdőt, szállodát vagy egyéb fitness, wellnessrészleget. A megjelenésére fordított havi költség általában nem több mint egy normál, kedvezőbb árú belépő jegy ára. Ezért az összegért más helyeken nem nagyon lehet tényleges reklámlehetőséget elérni.

  Tovább olvasom..

  Q
  Stratégiai partner
  Stratégiai partnereink több szaunázóhelyet működtetnek egyszerre. Így akár központilag egy felhasználónévvel és jelszóval tudják az összes adatlapot karbantartani. Ezzel jelentősen könnyebb a marketing koordináció. A hirdetés költsége kedvezőbb mint bármilyen hirdetési lehetőség, hasonló látogatottságú és vendégkört elérő honlapokkal szemben. Stratégiai partereinket kiemelten kezeljük ezért több lehetőséget biztosítunk számukra.

  Tovább olvasom..

  Q
  Éves kiemlet partner
  Éves kiemelt partnerünk a legkedvezőbb áron hirdethet oldalunkon több szaunázóhelyet egyszerre, akár egyetlen kezelőfelületről. Így ha a cég marketingrésze egy kézben van tartva, könnyebb az oldalak és események összehangolása. Adminisztrációs szempontból sem kell a havi számlákkal foglalkozni, hiszen cégünk évente csak egyetlen számlát állít ki. A hirdetés költsége kevesebb mint havi 1 db teljesárú belépőjegy az összes adatlapra összesen, amivel igazán kedvező áron találja meg azt a célcsoportot akik szeretnek szaunázni. A hirdetéshez a szerződéstervezet elérhető innen. A megrendelés első lépéseként kérjük, ezen a linken vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérdés esetén kérjük, hívja a 06 70 779 8309 telefonszámot.  

  Tovább olvasom..

  Q
  Ki hitelesítheti az adatlapot és hogyan?
  Szeretnénk, hogy az adatlapok valóban hiteles, valós és legfőképpen aktuális információkat tartalmaznának, ezzel segítve a szaunázókat, hogy mindenki megtalálja a számára ideális szaunázóhelyet. Ezért az adatlapokat, az adott egység tulajdonosai, üzemeltetői, az ő megbízásukból eljáró személyek mellett, rendezvényszervezők hitelesíthetik. Az ő részükre készül el a bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó, amivel naprakészen tudják tartani az információkat, rendezvényeket tölthetnek fel és népszerűsíthetik azokat, illetve az oldalt a szaunázóhely népszerűsítésére fordíthatják. Továbbá ők fogják kapni a látogatóktól az észrevételeket, kérdéseket. Viszont a szerződés szerint nekik kell eleget tenni vállalt kötelezettségüknek is.  Hogyan lehet hitelesíteni?

  Tovább olvasom..

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Adatvédelmi szabályzat